Kuchenka elektryczna Esperanza YELLOWSTONE EKH007W (Płyta elektryczna; 2 pola grzejne; 1000W, 1500W; kolor biały)

Symbol: EKH007W
Dostępność: 23 szt.
81.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Gwarancja:
24 miesięcy
szt.
RATY Z ALIOR BANK! Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
14.99
  • Paczkomat InPost tylko dla towarów oznaczonych wysyłką 24h i 48h 14.99
  • Kurier DPD 25
  • Kurier DPD (Pobranie) 29
  • DPD Gabaryt (Pobranie) 45
Więcej o produkcie
Waga
2.86 kg
EAN:
5901299930670
Własny kod:
27.51.28.0
Data dodania:
2024-06-03
Specyfikacja
Kształt strefy gotowania 2 Okrągły
Kształt strefy gotowania 1 Okrągły
Liczba płytek elektrycznych 2 stref(y)
Liczba palników/stref gotowania 2 strefy
Rodzaj płyty grzejnej Płyta uszczelniona
Kolor produktu Biały
Średnica palnika/strefy grzewczej 1 155 mm
Średnica palnika/strefy grzewczej 2 155 mm
Źródło zasilania palnika/strefy grzewczej 1 Prąd elektryczny
Kształt zwykłego palnika/strefy gotowania Okrągły
Mała średnica palników/płytek eletrycznych 15,5 cm
Pozycja palnika/strefy grzewczej 2 Prawy
Typ palnika/strefy grzewczej 2 Wrzenie
Moc palnika/strefy grzewczej 1 1000 W
Typ palnika/strefy grzewczej 1 Wrzenie
Normalna średnica palników/płytek eletrycznych 15,5 cm
Pozycja palnika/strefy grzewczej 1 Lewy
Moc palnika/strefy grzewczej 2 1000 W
Źródło zasilania palnika/strefy grzewczej 2 Prąd elektryczny
Umiejscowienie urządzenia Blat
Kształt palnika do gotowania na wolnym ogniu/strefy gotowania Okrągły
Napięcie wejściowe AC 220 - 230 V
Przyłącza (prąd) 2500 W
Częstotliwość wejściowa AC 50 - 60 Hz
Głębokość produktu 235 mm
Długość przewodu 0,75 m
Wysokość produktu 70 mm
Szerokość produktu 480 mm
Normalny palnik 1500 W
Liczba poziomów mocy 5
Palnik o wolnym ogniu 1000 W
Typ kontroli Obrotowy
Wbudowany wyświetlacz Nie
Minutnik Nie
Pozycja panelu sterowania Przednie
Łatwość czyszczenia Tak
Antypoślizgowe nóżki Tak
Wskaźnik ciepła Tak
Zintegrowany zegar Nie
Szerokość 240mm
Długość 515mm
Wysokość 100mm
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: