Spełnij swoje marzenia – z zakupami na raty w ALIOR Bank! Niskie raty, łatwe formalności! Decyzja do 15 min.

Kuchenka elektryczna Esperanza YELLOWSTONE EKH007W (Płyta elektryczna; 2 pola grzejne; 1000W, 1500W; kolor biały)

The Symbol : EKH007W
The Availability Of : 21 opak
67.42
The loyalty program is only available for logged in customers.
Gwarancja:
24 miesięcy
opak
INSTALLMENTS FROM ALIOR BANK! Leave your phone
Shipping within : 24 hours
Shipping price :
The Lack Of
About this product
The Weight Of The
3.134 kg
EAN :
5901299930670
PCGS :
27.51.28.0
Date added :
2024-06-03
Specyfikacja
Kształt strefy gotowania 2 Okrągły
Kształt strefy gotowania 1 Okrągły
Normalna średnica palników/płytek eletrycznych 15,5 cm
Mała średnica palników/płytek eletrycznych 15,5 cm
Średnica palnika/strefy grzewczej 1 155 mm
Moc palnika/strefy grzewczej 1 1000 W
Kształt zwykłego palnika/strefy gotowania Okrągły
Średnica palnika/strefy grzewczej 2 155 mm
Kolor produktu Biały
Kształt palnika do gotowania na wolnym ogniu/strefy gotowania Okrągły
Pozycja palnika/strefy grzewczej 2 Prawy
Liczba płytek elektrycznych 2 stref(y)
Rodzaj płyty grzejnej Płyta uszczelniona
Pozycja palnika/strefy grzewczej 1 Lewy
Źródło zasilania palnika/strefy grzewczej 2 Prąd elektryczny
Moc palnika/strefy grzewczej 2 1000 W
Typ palnika/strefy grzewczej 1 Wrzenie
Umiejscowienie urządzenia Blat
Typ palnika/strefy grzewczej 2 Wrzenie
Liczba palników/stref gotowania 2 strefy
Źródło zasilania palnika/strefy grzewczej 1 Prąd elektryczny
Przyłącza (prąd) 2500 W
Napięcie wejściowe AC 220 - 230 V
Częstotliwość wejściowa AC 50 - 60 Hz
Szerokość produktu 480 mm
Wysokość produktu 70 mm
Długość przewodu 0,75 m
Głębokość produktu 235 mm
Liczba poziomów mocy 5
Normalny palnik 1500 W
Palnik o wolnym ogniu 1000 W
Minutnik Nie
Typ kontroli Obrotowy
Antypoślizgowe nóżki Tak
Zintegrowany zegar Nie
Łatwość czyszczenia Tak
Pozycja panelu sterowania Przednie
Wbudowany wyświetlacz Nie
Wskaźnik ciepła Tak
Szerokość 240mm
Długość 515mm
Wysokość 100mm
Parameters :
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :