Zimowy Rabat -7% na Wszystko z kodem ZIMA1 ! Nie zwlekaj – zimowe okazje topnieją szybciej niż śnieg! ⛄️  0000000

SYTA MICHA Kość do żucia na piękną sierść 13,5cm

Dostępność: 30 szt.
21.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
RATY Z ALIOR BANK! Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
14.99
  • Paczkomat InPost tylko dla towarów oznaczonych wysyłką 24h i 48h 14.99
  • Kurier DPD 25
  • Kurier DPD (Pobranie) 29
  • DPD Gabaryt (Pobranie) 45
Więcej o produkcie
Gwarancja:
Brak
Waga
0.07 kg
EAN:
5903631272080
Własny kod:
10.92.10.0
Data dodania:
2024-12-29
Specyfikacja
Bez soi Tak
Efekty zdrowotne Skóra i sierść
Forma dawkowania Stały
Smak karmy Łosoś
Smak karmy Skóra wołowa
Smak karmy Marchewka
Rodzaj opakowania Plastikowe opakowanie
Bez cukru Brak danych
Wiek zwierzęcia Dorosły
Rasa psa Każda rasa
Bezglutenowe Tak
Wielkość psa Każdej wielkości (2 - 80 kg)
Brak sztucznych barwników Tak
Bez konserwantów Tak
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Zapobieganie rozwojowi kamienia nazębnego oraz jego ponownego powstawania
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Przetłuszczająca się sierść
Rodzaj zwierzęcia Pies
Rodzaj przysmaku Gryzaki, kości do gryzienia
Rodzaj przysmaku Funkcjonalne
Rodzaj przysmaku Naturalne
Zakres wagowy 0 g - 200 g
Wiek pupila Dorosły
Główny smak Ryby
Oferta sezonowa Wiosna
Oferta sezonowa Aktywność z pupilem
Oferta sezonowa Lato z pupilem
Wielkość rasy Mała rasa - do 10 kg
Wielkość rasy Średnia rasa 10 - 25 kg
Wielkość rasy Duża rasa 25 - 45 kg
Dodatkowe cechy Dentystyczne
Dodatkowe cechy Sierść i skóra
Kategoria produktu Przysmak
Kategoria Dla psa
Skład 89% skóra wołowa, 4% mięso z łososia, 4% siemię lniane, 2% marchew, 1% skóra z łososia
Ostrzeżenia Nie stosować jako zamiennik zbilansowanej diety.
Ostrzeżenia Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ostrzeżenia Trzymać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Popiół surowy 0,9%
Białko 90%
Zawartość tłuszczu 2,8%
Szerokość 20mm
Długość 130mm
Wysokość 100mm
Parametry:
Gwarancja:
Brak
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: