Zimowy Rabat -7% na Wszystko z kodem ZIMA1 ! Nie zwlekaj – zimowe okazje topnieją szybciej niż śnieg! ⛄️  0000000

SYTA MICHA Kość do żucia na piękną sierść 13,5cm

Dostępność: 30 szt.
21.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
RATY Z ALIOR BANK! Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
14.99
  • Paczkomat InPost tylko dla towarów oznaczonych wysyłką 24h i 48h 14.99
  • Kurier DPD 25
  • Kurier DPD (Pobranie) 29
  • DPD Gabaryt (Pobranie) 45
Więcej o produkcie
Gwarancja:
Brak
Waga
0.07 kg
EAN:
5903631272080
Własny kod:
10.92.10.0
Data dodania:
2024-12-29
Specyfikacja
Rodzaj opakowania Plastikowe opakowanie
Zakres wagowy 0 g - 200 g
Główny smak Ryby
Forma dawkowania Stały
Kategoria produktu Przysmak
Kategoria Dla psa
Oferta sezonowa Wiosna
Oferta sezonowa Aktywność z pupilem
Oferta sezonowa Lato z pupilem
Smak karmy Łosoś
Smak karmy Marchewka
Smak karmy Skóra wołowa
Bez soi Tak
Rodzaj przysmaku Funkcjonalne
Rodzaj przysmaku Gryzaki, kości do gryzienia
Rodzaj przysmaku Naturalne
Efekty zdrowotne Skóra i sierść
Wielkość rasy Średnia rasa 10 - 25 kg
Wielkość rasy Duża rasa 25 - 45 kg
Wielkość rasy Mała rasa - do 10 kg
Wielkość psa Każdej wielkości (2 - 80 kg)
Brak sztucznych barwników Tak
Bez cukru Brak danych
Wiek pupila Dorosły
Wiek zwierzęcia Dorosły
Bez konserwantów Tak
Dodatkowe cechy Dentystyczne
Dodatkowe cechy Sierść i skóra
Bezglutenowe Tak
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Przetłuszczająca się sierść
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Zapobieganie rozwojowi kamienia nazębnego oraz jego ponownego powstawania
Rodzaj zwierzęcia Pies
Rasa psa Każda rasa
Skład 89% skóra wołowa, 4% mięso z łososia, 4% siemię lniane, 2% marchew, 1% skóra z łososia
Ostrzeżenia Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ostrzeżenia Nie stosować jako zamiennik zbilansowanej diety.
Ostrzeżenia Trzymać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Białko 90%
Popiół surowy 0,9%
Zawartość tłuszczu 2,8%
Szerokość 20mm
Długość 130mm
Wysokość 100mm
Parametry:
Gwarancja:
Brak
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: