Zimowy Rabat -7% na Wszystko z kodem ZIMA1 ! Nie zwlekaj – zimowe okazje topnieją szybciej niż śnieg! ⛄️  0000000

BRIT Functional Snack Dental Venison - przysmak dla psa - 150 g

Dostępność: 30 szt.
19.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
RATY Z ALIOR BANK! Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
14.99
  • Paczkomat InPost tylko dla towarów oznaczonych wysyłką 24h i 48h 14.99
  • Kurier DPD 25
  • Kurier DPD (Pobranie) 29
  • DPD Gabaryt (Pobranie) 45
Więcej o produkcie
Gwarancja:
Brak
Waga
0.159 kg
EAN:
8595602539949
Własny kod:
10.92.10.0
Data dodania:
2024-12-29
Specyfikacja
Dodatkowe cechy Dentystyczne
Dodatkowe cechy Bezzbożowe
Dodatkowe cechy Bezglutenowe
Kategoria Dla psa
Wielkość rasy Odpowiednie dla wszystkich ras
Rodzaj przysmaku Dentystyczne
Rodzaj przysmaku Hipoalergiczne
Rodzaj przysmaku Ciasteczka
Oferta sezonowa Wiosna
Oferta sezonowa Aktywność z pupilem
Zakres wagowy 0 g - 200 g
Forma dawkowania Stały
Rasa psa Każda rasa
Efekty zdrowotne Czyste zęby, świeży oddech
Smak karmy Jeleń
Wiek pupila Dorosły
Waga produktu 150 g
Rodzaj opakowania Saszetka
Bez konserwantów Tak
Bezglutenowe Tak
Rodzaj zwierzęcia Pies
Kategoria produktu Przysmak
Wielkość psa Każdej wielkości (2 - 80 kg)
Brak sztucznych barwników Tak
Bez soi Tak
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Brak szczególnych potrzeb
Główny smak Dziczyzna
Bez cukru Tak
Wiek zwierzęcia Dorosły
Skład dehydratyzowany jeleń (26%), dynia (20%), czerwona soczewica (16%), płynna skrobia roślinna (14%), białko* jelenie (8%), sos* z jelenia (5%), kolagen (4%), suszone algi morskie Kelp (3,5%), suszony rozmaryn (1%), olej z łososia (1%), kwas fulwowy (0,5%), heksametafosforan sodu (0,4%), suszona szałwia (0,3%), suszony goździk (0,2%), minerały, ekstrakt z melona Kantalupa (0,01%), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane (15×109 komórek/kg). *hydrolizat
Białko 26%
Włókna surowe 1,5%
Zawartość tłuszczu 5%
Popiół surowy 9%
Zawartość wilgoci 17%
Szerokość 170mm
Długość 100mm
Wysokość 80mm
Parametry:
Gwarancja:
Brak
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: