Zimowy Rabat -7% na Wszystko z kodem ZIMA1 ! Nie zwlekaj – zimowe okazje topnieją szybciej niż śnieg! ⛄️  0000000

BRIT Functional Snack Dental Venison - przysmak dla psa - 150 g

Dostępność: 30 szt.
19.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
RATY Z ALIOR BANK! Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
14.99
  • Paczkomat InPost tylko dla towarów oznaczonych wysyłką 24h i 48h 14.99
  • Kurier DPD 25
  • Kurier DPD (Pobranie) 29
  • DPD Gabaryt (Pobranie) 45
Więcej o produkcie
Gwarancja:
Brak
Waga
0.159 kg
EAN:
8595602539949
Własny kod:
10.92.10.0
Data dodania:
2024-12-29
Specyfikacja
Rodzaj przysmaku Hipoalergiczne
Rodzaj przysmaku Ciasteczka
Rodzaj przysmaku Dentystyczne
Dodatkowe cechy Dentystyczne
Dodatkowe cechy Bezglutenowe
Dodatkowe cechy Bezzbożowe
Zakres wagowy 0 g - 200 g
Kategoria Dla psa
Oferta sezonowa Aktywność z pupilem
Oferta sezonowa Wiosna
Wielkość rasy Odpowiednie dla wszystkich ras
Bez soi Tak
Bez konserwantów Tak
Efekty zdrowotne Czyste zęby, świeży oddech
Smak karmy Jeleń
Bez cukru Tak
Forma dawkowania Stały
Rodzaj opakowania Saszetka
Główny smak Dziczyzna
Wiek zwierzęcia Dorosły
Rodzaj zwierzęcia Pies
Rasa psa Każda rasa
Bezglutenowe Tak
Wielkość psa Każdej wielkości (2 - 80 kg)
Brak sztucznych barwników Tak
Waga produktu 150 g
Wiek pupila Dorosły
Kategoria produktu Przysmak
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Brak szczególnych potrzeb
Skład dehydratyzowany jeleń (26%), dynia (20%), czerwona soczewica (16%), płynna skrobia roślinna (14%), białko* jelenie (8%), sos* z jelenia (5%), kolagen (4%), suszone algi morskie Kelp (3,5%), suszony rozmaryn (1%), olej z łososia (1%), kwas fulwowy (0,5%), heksametafosforan sodu (0,4%), suszona szałwia (0,3%), suszony goździk (0,2%), minerały, ekstrakt z melona Kantalupa (0,01%), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane (15×109 komórek/kg). *hydrolizat
Włókna surowe 1,5%
Zawartość tłuszczu 5%
Białko 26%
Zawartość wilgoci 17%
Popiół surowy 9%
Szerokość 170mm
Długość 100mm
Wysokość 80mm
Parametry:
Gwarancja:
Brak
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: