Zimowy Rabat -7% na Wszystko z kodem ZIMA1 ! Nie zwlekaj – zimowe okazje topnieją szybciej niż śnieg! ⛄️  0000000

BRIT Functional Snack Dental Venison - przysmak dla psa - 150 g

Dostępność: 30 szt.
19.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
RATY Z ALIOR BANK! Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
14.99
  • Paczkomat InPost tylko dla towarów oznaczonych wysyłką 24h i 48h 14.99
  • Kurier DPD 25
  • Kurier DPD (Pobranie) 29
  • DPD Gabaryt (Pobranie) 45
Więcej o produkcie
Gwarancja:
Brak
Waga
0.159 kg
EAN:
8595602539949
Własny kod:
10.92.10.0
Data dodania:
2024-12-29
Specyfikacja
Oferta sezonowa Wiosna
Oferta sezonowa Aktywność z pupilem
Wielkość rasy Odpowiednie dla wszystkich ras
Kategoria Dla psa
Rodzaj przysmaku Ciasteczka
Rodzaj przysmaku Dentystyczne
Rodzaj przysmaku Hipoalergiczne
Zakres wagowy 0 g - 200 g
Dodatkowe cechy Bezglutenowe
Dodatkowe cechy Dentystyczne
Dodatkowe cechy Bezzbożowe
Bez cukru Tak
Bez soi Tak
Główny smak Dziczyzna
Rodzaj opakowania Saszetka
Kategoria produktu Przysmak
Forma dawkowania Stały
Waga produktu 150 g
Rodzaj zwierzęcia Pies
Wielkość psa Każdej wielkości (2 - 80 kg)
Brak sztucznych barwników Tak
Bezglutenowe Tak
Wiek pupila Dorosły
Efekty zdrowotne Czyste zęby, świeży oddech
Smak karmy Jeleń
Rasa psa Każda rasa
Bez konserwantów Tak
Wiek zwierzęcia Dorosły
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Brak szczególnych potrzeb
Skład dehydratyzowany jeleń (26%), dynia (20%), czerwona soczewica (16%), płynna skrobia roślinna (14%), białko* jelenie (8%), sos* z jelenia (5%), kolagen (4%), suszone algi morskie Kelp (3,5%), suszony rozmaryn (1%), olej z łososia (1%), kwas fulwowy (0,5%), heksametafosforan sodu (0,4%), suszona szałwia (0,3%), suszony goździk (0,2%), minerały, ekstrakt z melona Kantalupa (0,01%), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane (15×109 komórek/kg). *hydrolizat
Zawartość tłuszczu 5%
Zawartość wilgoci 17%
Popiół surowy 9%
Białko 26%
Włókna surowe 1,5%
Szerokość 170mm
Długość 100mm
Wysokość 80mm
Parametry:
Gwarancja:
Brak
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: