Zimowy Rabat -7% na Wszystko z kodem ZIMA1 ! Nie zwlekaj – zimowe okazje topnieją szybciej niż śnieg! ⛄️  0000000

ACANA Regionals Ranchlands Dog - sucha karma dla psa - 11,4 kg

Dostępność: 10 szt.
491.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
RATY Z ALIOR BANK! Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
14.99
  • Paczkomat InPost tylko dla towarów oznaczonych wysyłką 24h i 48h 14.99
  • Kurier DPD 25
  • Kurier DPD (Pobranie) 29
  • DPD Gabaryt (Pobranie) 45
Więcej o produkcie
Gwarancja:
Brak
Waga
11.4 kg
EAN:
064992543112
Własny kod:
10.92.10.0
Data dodania:
2024-12-29
Specyfikacja
Dodatkowe cechy Bezzbożowe
Dodatkowe cechy Nadwrażliwość pokarmowa
Kategoria produktu Karma sucha
Oferta sezonowa Wiosna
Rasa pupila Labrador
Wielkość rasy Odpowiednie dla wszystkich ras
Seria ACANA Highest Protein
Kategoria Dla psa
Wiek pupila W każdym wieku
Zakres wagowy 10 kg - 15,9 kg
Główny smak Jagnięcina
Rodzaj opakowania Worek
Rasa psa Każda rasa
Wiek zwierzęcia W każdym wieku
Waga produktu 11,4 kg
Seria ACANA Highest Protein
Ostrzeżenia Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego.
Ostrzeżenia Przestrzegać zalecanej dawki karmy zgodnie z instrukcjami na opakowaniu.
Ostrzeżenia Zapewnić, że miska psa jest zawsze czysta, aby zapobiec zanieczyszczeniu karmy.
Zawiera witaminy Witamina D3
Zawiera witaminy Witamina B5
Zawiera witaminy Witamina B12
Zawiera witaminy Witamina B2
Zawiera witaminy Witamina E
Zawiera witaminy Witamina B6
Zawiera witaminy Kwas foliowy
Zawiera witaminy Tiamina
Zawiera witaminy Niacyna
Zawiera witaminy Witamina A
Zawartość żelaza 270 mg/kg
Białko 35%
Zawartość wilgoci 12%
Zawartość manganu 16 mg/kg
Zawartość jodu 3,5 mg/kg
Zawartość selenu 0,64 mg/kg
Włókna surowe 6%
Zawartość miedzi 23 mg/kg
Zawartość magnezu 0,1%
Kwasy tłuszczowe omega-3 1%
Wapń 1,8%
Zawartość cynku 200 mg/kg
Popiół surowy 8,5%
Zawartość tłuszczu 17%
Fosfor 1,3%
Szerokość 510mm
Długość 100mm
Wysokość 340mm
Parametry:
Gwarancja:
Brak
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: