Zimowy Rabat -7% na Wszystko z kodem ZIMA1 ! Nie zwlekaj – zimowe okazje topnieją szybciej niż śnieg! ⛄️  0000000

Teka PIEKARNIK STD HLB 8510 P MAESTRO PIZZA 340°C

Symbol: 111000046
Dostępność: 10 szt.
2927.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
RATY Z ALIOR BANK! Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 4 dni
Cena przesyłki:
20
  • Kurier DPD 20
  • DPD Gabaryt (Pobranie) 45
Więcej o produkcie
Gwarancja:
18 miesięcy
Waga
44.45 kg
EAN:
8434778017489
Własny kod:
27.51.28.0
Data dodania:
2025-01-07
Specyfikacja
Wbudowany wyświetlacz Tak
Usuwalne drzwiczki piekarnika Tak
Materiał frontów Szkło
Pozycja panelu sterowania Przednie
Drzwi z miękkim zamykaniem Tak
Typ kontroli Dotyk
Typ kontroli Przyciski
Zawias drzwiczek W dół
Otwieranie drzwi piekarnika Opadające
Typ wyświetlacza LED
Kolor produktu Czarny
Długość przewodu 1,9 m
Umiejscowienie urządzenia Wbudowane
Klasa efektywności energetycznej (stara) A+
Zużycie energii (standard) 0,88 kWh
Zużycie energii (konwekcja wymuszona) 0,68 kWh
Napięcie wejściowe AC 220 - 240 V
Wysokość przedziału instalacji 59 cm
Głębokość przedziału instalacji 49 cm
Wysokość produktu 595 mm
Wymary wewnętrzne (SxGxW) 475 x 402 x 364 mm
Szerokość przedziału instalacji 56,8 cm
Szerokość przedziału instalacyjnego (min) 56 cm
Szerokość produktu 595 mm
Ostrzeżenia Produkt nagrzewa się podczas używania - ryzyko poparzenia.
Ostrzeżenia Produkt wymaga podłączenia do właściwie zainstalowanego i uziemionego gniazdka elektrycznego.
Ostrzeżenia Nie używać w wilgotnych miejscach - ryzyko porażenia prądem.
Nagrzewanie dolne Tak
Moc grilla 1400 W
Termoobieg Tak
Rodzaj czyszczenia Pyrolityczne
Grill Tak
Dolna moc grzewcza 1050 W
Funkcja robienia pizzy Tak
Pojemność wnętrza wszystkich piekarników 70 l
Liczba piekarników 1
Rozmiar piekarnika Średni
Typ piekarnika Kuchenka elektryczna
Pojemność netto piekarnika 70 l
Standardowe gotowanie Tak
Samoczyszczący Tak
Światło wewnętrzne Tak
Szerokość 630mm
Długość 655mm
Wysokość 640mm
Parametry:
Gwarancja:
18 miesięcy
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: