Zimowy Rabat -7% na Wszystko z kodem ZIMA1 ! Nie zwlekaj – zimowe okazje topnieją szybciej niż śnieg! ⛄️  0000000

SYTA MICHA Kość do żucia dla szczeniąt 13,5cm

Dostępność: 30 szt.
20.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
RATY Z ALIOR BANK! Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
14.99
  • Paczkomat InPost tylko dla towarów oznaczonych wysyłką 24h i 48h 14.99
  • Kurier DPD 25
  • Kurier DPD (Pobranie) 29
  • DPD Gabaryt (Pobranie) 45
Więcej o produkcie
Gwarancja:
Brak
Waga
0.075 kg
EAN:
5903631272141
Własny kod:
10.92.10.0
Data dodania:
2024-12-29
Specyfikacja
Bez cukru Brak danych
Rasa psa Każda rasa
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Zapobieganie rozwojowi kamienia nazębnego oraz jego ponownego powstawania
Efekty zdrowotne Czyste zęby, świeży oddech
Rodzaj zwierzęcia Pies
Bez soi Tak
Smak karmy Dorsz
Smak karmy Skóra wołowa
Wiek zwierzęcia Szczenięta (Powyżej 4 miesięcy)
Wielkość psa Każdej wielkości (2 - 80 kg)
Forma dawkowania Stały
Rodzaj opakowania Plastikowe opakowanie
Bezglutenowe Tak
Bez konserwantów Tak
Brak sztucznych barwników Tak
Oferta sezonowa Wiosna
Oferta sezonowa Aktywność z pupilem
Oferta sezonowa Lato z pupilem
Wielkość rasy Średnia rasa 10 - 25 kg
Wielkość rasy Duża rasa 25 - 45 kg
Wielkość rasy Mała rasa - do 10 kg
Dodatkowe cechy Okres wzrostu
Dodatkowe cechy Dla seniora
Dodatkowe cechy Dentystyczne
Wiek pupila Junior
Wiek pupila Senior
Rodzaj przysmaku Naturalne
Rodzaj przysmaku Gryzaki, kości do gryzienia
Kategoria produktu Przysmak
Kategoria Dla psa
Główny smak Wołowina
Zakres wagowy 0 g - 200 g
Skład 91.5% skóra wołowa, 4% skóra dorsza, 2% mieszanka witaminowa*, 1% penis wołowy, 1% gruszka suszona, 0.5% koncentrat soku z buraków
Ostrzeżenia Trzymać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Ostrzeżenia Nie stosować jako zamiennik zbilansowanej diety.
Ostrzeżenia Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zawartość tłuszczu 1,4%
Popiół surowy 1,2%
Białko 93%
Szerokość 130mm
Długość 20mm
Wysokość 90mm
Parametry:
Gwarancja:
Brak
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: