Zimowy Rabat -7% na Wszystko z kodem ZIMA1 ! Nie zwlekaj – zimowe okazje topnieją szybciej niż śnieg! ⛄️  0000000

BRIT Functional Snack Dental Venison - przysmak dla psa - 150 g

Dostępność: 30 szt.
19.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
RATY Z ALIOR BANK! Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
14.99
  • Paczkomat InPost tylko dla towarów oznaczonych wysyłką 24h i 48h 14.99
  • Kurier DPD 25
  • Kurier DPD (Pobranie) 29
  • DPD Gabaryt (Pobranie) 45
Więcej o produkcie
Gwarancja:
Brak
Waga
0.159 kg
EAN:
8595602539949
Własny kod:
10.92.10.0
Data dodania:
2024-12-29
Specyfikacja
Rodzaj przysmaku Ciasteczka
Rodzaj przysmaku Dentystyczne
Rodzaj przysmaku Hipoalergiczne
Oferta sezonowa Wiosna
Oferta sezonowa Aktywność z pupilem
Wielkość rasy Odpowiednie dla wszystkich ras
Kategoria Dla psa
Dodatkowe cechy Bezglutenowe
Dodatkowe cechy Dentystyczne
Dodatkowe cechy Bezzbożowe
Zakres wagowy 0 g - 200 g
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Brak szczególnych potrzeb
Forma dawkowania Stały
Kategoria produktu Przysmak
Rodzaj opakowania Saszetka
Rodzaj zwierzęcia Pies
Bez soi Tak
Główny smak Dziczyzna
Wielkość psa Każdej wielkości (2 - 80 kg)
Brak sztucznych barwników Tak
Bez cukru Tak
Wiek pupila Dorosły
Efekty zdrowotne Czyste zęby, świeży oddech
Smak karmy Jeleń
Waga produktu 150 g
Bez konserwantów Tak
Bezglutenowe Tak
Rasa psa Każda rasa
Wiek zwierzęcia Dorosły
Skład dehydratyzowany jeleń (26%), dynia (20%), czerwona soczewica (16%), płynna skrobia roślinna (14%), białko* jelenie (8%), sos* z jelenia (5%), kolagen (4%), suszone algi morskie Kelp (3,5%), suszony rozmaryn (1%), olej z łososia (1%), kwas fulwowy (0,5%), heksametafosforan sodu (0,4%), suszona szałwia (0,3%), suszony goździk (0,2%), minerały, ekstrakt z melona Kantalupa (0,01%), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane (15×109 komórek/kg). *hydrolizat
Białko 26%
Popiół surowy 9%
Zawartość tłuszczu 5%
Zawartość wilgoci 17%
Włókna surowe 1,5%
Szerokość 170mm
Długość 100mm
Wysokość 80mm
Parametry:
Gwarancja:
Brak
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: